Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "NĂ„got lurt (e-bok + ljud)" by Lotta Olsson " eBook PDF Kindle ePub Free

NĂ„got lurt (e-bok + ljud)

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: NĂ„got lurt (e-bok + ljud)
  • Author : Lotta Olsson
  • Release Date : January 09, 2016
  • Genre: Kids,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 28728 KB

Description

LĂ€s, lyssna – eller gör bĂ„de och! "NĂ„got lurt" Ă€r den andra boken i bilderboksserien ”En myrsloksbok”. JĂ€ttemyrsloken kan inte förstĂ„ hasselmusens ovilja att gĂ„ pĂ„ maskerad! Nu nĂ€r piggsvinet har skickat inbjudan och allting… Kanske kan man med lite finurligt lock och pock övertyga hasselmusen om att en maskerad kan vara en riktigt hĂ€rlig och rolig fest?

Ett vardagsfilosofiskt bilderboksÀventyr dÀr Àlskade jÀttemyrsloken och lilla fina hasselmusen tampas med dilemman som att det Àr skillnad pÄ olika slags lögner och att det ibland kan vara bÀttre att ljuga Àn att inte göra det.

Augustprisnominerade ord- och bildkonstnÀrerna Lotta Olsson och Maria Nilsson Thore ÄtervÀnder till Àlskade hasselmusen och jÀttemyrsloken i "NÄgot lurt" med hög igenkÀnningsfaktor för unga (och Àldre) bilderboksslukare. Lika finurlig som Sven Nordqvists Nasse, lika tankfull som Nalle Puh! En serie full med roligheter och klokheter, dÀr det mesta utspelar sig i hasselmusens mysiga kök med syltkakor, hallongrottor, tigerkakor och andra smaskigheter. Lyssna nÀr Lotta Olsson sjÀlv lÀser högt ur sina omtyckta böcker om hasselmusen och jÀttemyrsloken och vÀlj om du vill blÀddra pÄ egen hand eller lÄta e-boken blÀddra Ät dig.


Free Books Download "NĂ„got lurt (e-bok + ljud)" PDF ePub Kindle