Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Nyckeln till Hinsides" by Albin Alvtegen & Karin Alvtegen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Nyckeln till Hinsides

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Nyckeln till Hinsides
  • Author : Albin Alvtegen & Karin Alvtegen
  • Release Date : January 30, 2016
  • Genre: Fantasy,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 4728 KB

Description

Huset Trakeborg har stÄtt tomt i mÄnga Är sedan den mystiske Àgaren spÄrlöst försvunnit. De 12-Äriga tvillingarna Linus och Linnéa flyttar in över sommaren, tillsammans med sin mamma som ska restaurera huset. Linnéa Àr svÄrt handikappad sedan födseln och Linus ser inte fram emot en sommar i ett ödsligt hus mitt ute i ingenstans, utan nÄgot att göra. Men redan första natten hör han underliga ljud i vÀggarna och snart börjar saker försvinna. NÀr Linus letar efter ledtrÄdar i huset hittar han en nyckel under nÄgra uppbrutna golvbrÀdor. Vem har gömt nyckeln - och vart leder den?
Detta Àr upptakten till ett oupphörligt spÀnnande lÀsÀventyr för fantasyÀlskare. Nyckeln som Linus hittat för honom snart till en helt annan vÀrld, Hinsides. Hittills har bara en mÀnniska hittat dit: Trakeborgs mystiske och numera försvunna Àgare. De olika varelserna som bebor Hinsides fruktar att portalen som oavsiktligt öppnats mellan vÀrldarna hotar att förstöra allt levande. Snart blir Linus indragen i en gastkramande kamp pÄ liv och död. Till sin hjÀlp har han Lionora, en flicka i Hinsides som verkar vara en kopia av Linus syster Linnéa ...
Karin Alvtegen och Albin Alvtegen, mor och son, har tillsammans skrivit ett hisnande fantasyÀventyr av klassiska mÄtt, som sÀkerligen kommer att tillfredsstÀlla alla som gillar C.S. Lewis och J.K. Rowling.
Boken Àr illustrerad med svartvita bilder av Alexander Jansson.


Ebook Free Online "Nyckeln till Hinsides" PDF ePub Kindle